Henkilöstö on yrityksen tärkein voimavara

 

Koko henkilökuntamme on sitoutunut noudattamaan laatupolitiikkaamme sekä arvojamme, jotka ovat turvallisuus, palvelun laatu ja tehokkuus.
Pätevyys ja osaaminen varmistetaan riittävällä koulutuksella.
”Ihmiset ovat ehdottomasti yrityksemme suurin voimavara.”

NÄKEMYKSEMME

Tarjoa joustavaa, innovatiivista ja luotettavaa kumppania kaikesta, mitä tarvitset irtotavaroiden kuljetukseen, käsittelyyn ja varastointiin.

TEHTÄVÄMME

Keskitytään tekemään asioita mahdollisimman helpoksi asiakkaillemme ja luomaan uusia ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin.

MEIDÄN ARVOMME

Yhtiö aloitti logistiikkapalveluiden tuottamisen vuonna 1991 Kaskisten satamassa. Varhainen toiminta keskittyi säiliön varastointiin ja nestemäisten raaka-aineiden kuljetukseen sekä paikallisen sellutehtaan sivutuotteisiin.

Toiminta on laajentunut vuosien varrella, aa tänään BBLogistics on erikoistunut seuraaviin tuotteisiin: tiivisteet, mineraalit, lime, pelletti, urea, vilja, eläinrehu, yleinen pakattu rahti.

BBLogistics toimii viidessä Suomen satamassa, arjoaa monipuolisen valikoiman satamien varastointi- ja kuljetuspalveluja asiakkaille, kuten bioenergian tuottajille ja käyttäjille, sekä teollisuudenaloille, mukaan lukien ruoka, eläinten rehu, paperi, rakentaminen, kemia ja metalli.

BBLogistics keskittyy tekemään asiat mahdollisimman helpoksi asiakkailleen ja luomaan uusia ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin. Logistiikkapakettimme yhdistää satamatoiminnot, meri-, rautatie- ja maantiekuljetukset tarjoavat edullisen ja kätevän kokonaisratkaisun logistisiin haasteisiin.
Henkilöstömme ovat ammattitaitoisia ja motivoituneita, ja teemme yhteistyötä yksinomaan toimivaltaisten alihankkijoiden kanssa, jotka täyttävät kriteerit.