19.5.2022

Rauno Tamm siirtyy meiltä uusien työhaasteiden pariin lähettäen terveiset:
”Olen kiitollinen, että minulla on ollut mahdollisuus olla osa BBL- perhettä.
Olen nähnyt kuinka yritys on kehittynyt ja kasvanut. Haluan kiittää kaikkia kollegoitani ja yhteistyökumppaneitani, joiden kanssa olen työskennellyt vuosien aikana, kaikkea hyvää tulevaan!”
Kiitos Rauno työpanoksestasi kaikkina näinä vuosina, tsemppiä uusiin haasteisiin!

https://www.facebook.com/bblogisticsoy

Olemme mukana EnergyWeek tapahtumassa Vaasan Kaupungintalolla 21.- 25.3!
Löydät meidät Kaskisten sataman kanssa juhlasalista paikalta A29


www.energyweek.fi

Juhlan aika! Olemme toimineet jo 30 vuoden ajan. Alunperin yrityksemme toimi hiljaisesti, kasvatimme toimintaamme vähitellen. Näihin vuosiin on mahtunut monenlaisia aikoja, mutta olemme luotettava kumppani jatkuvasti kehittyvillä markkinoilla. Yhteistyökumppanimme tekevät työstämme koko ajan mielenkiintoisempaa ja haluamme vastata kaikkiin erityistarpeisiin. Henkilökuntamme on meille erityisen arvokas ja koko toimintamme ydin. Uutta luodaan kokoajan ja meille on tärkeää hoitaa työmme niin hyvin kuin mahdollista.

Kiitämme kaikkia yhteistyöstä näiden vuosien aikana!

19.11.2021 Säkitystä!
Varastoomme saapunutta tuotetta on tällä viikolla säkitetty pienempiin kuljetuseriin. Suppilokauhalla otetaan kasasta irtotavaraa, jota valutetaan oikea määrä säkkiin ja tarkistetaan vaa’alla. Tämän jälkeen säkki lavoitetaan, suljetaan ja etiketöidään
Palvelumme on joustavaa, innovatiivista ja luotettavaa mitä tarvitsette irtotavaroiden kuljetukseen, käsittelyyn ja varastointiin.