Henkilöstö on yrityksen tärkein voimavara.  Haluamme pitää huolen siitä että työntekijöillämme on hyvä olla töissä, kaikki edellytykset tehdä töitä joka päivä parhaalla tavalla. Lisäksi jatkuva koulutus työntekijöillemme on toimintamme perusedellytys.

 

Täällä osa työntekijöistämme esittäytyy, Tervetuloa tutustumaan!

Heikki Hemminki

“Työskentelen Terminaalipäällikkönä Haminassa.

Työni on pääosin operatiivisen toiminnan suunnittelua ja organisointia. Joka päivä on erilainen. Päivät sisältävät mm. yhteistyötä asiakkaiden kanssa, resurssien suunnittelua sekä tulevien projektien kuten laivauksien valmistelua.

Meillä Haminassa työskentelee noin kymmenen hengen porukka, mutta miehitys vaihtelee aina työtilanteen mukaan.  ”

Anne-Mari Jokiranta ja Anu Mikola
”  Me olemme tämän yrityksen talousteam. Teemme päivittäin yhdessä töitä, vaikka työskentelemme eri toimipisteissä. Hoidamme taloushallinnon työt yhdessä hieman eri toimenkuvin, Anne-Mari hoitaa mm. palkka-asiat ja Anu kirjanpidon.
”Olen aloittanut täällä 2013 ja viihtynyt todella hyvin. Teen töitä Kaskisissa ja Anu Porissa”
BBLogistics:ssa työskentely on monipuolista, joustavaa ja vapaata sen mukaan, mitä lukuisat deadlinet antavat myöten. Viihdymme molemmat tässä porukassa.” Anne-Mari sanoo.
Vapaa-aikana Anu tykkää puuhastella pihatöissä ja mökillä luonnon äärellä. ”Työn vastapainoksi harrastan myös monipuolisesti erilaisia liikuntalajeja.”
”Mulla menee aikaa paljon kodin touhuissa, kahden lapsen sekä kahden koiran kanssa. Lisäksi käyn mm. melomassa ja moottoripyöräilemässä. ” Anne-Mari jatkaa.
”Olemme hyvin miesvaltaisella alalla, mutta kaiken takana on nainen.. ei vaan kaiken takana on taloushallinto !! ”😊