Haminan terminaali sijaitsee Haminan satamassa josta on hyvät yhteydet Venäjälle ja Euroopan satamiin. Tämä tarjoaa erinomaisen ja edullisen reitin biomateriaalille ja muille bulk-tuotteille idästä länteen.

Terminaalimme mahdollistaa kaikkien kuljetusmuotojen operoinnin. Tarjoamme kokonaisvaltaisesti logistiikkapalvelun toimittajalta loppuasiakkaalle.

Varastotilaa on bulk- sekä kappaletavaralle.   Junanvaunuja pystytään käsittelemään katetussa varastossa, missä voidaan vastaanottaa ja purkaa 12 junavaunua kerrallaan. Varaston yhteydessä meillä on purkumonttu hoppervaunujen purkuun. Tämä takaa tehokkaan operoinnin bulk-tuotteille.

Meillä onnistuu pakkaaminen pienempiin toimitusyksiköihin asiakkaan vaatimusten mukaan.

Haminan varastointikapasiteetti on huomattava, jota voidaan muokata asiakkaan tarpeiden mukaan. Tasovarastotilaa on yhteensä 40 000 m², noin 100 000 tonnin kertavarastointiin. Varastointitilat sijaitsevat aivan laiturin läheisyydessä mikä takaa tehokkaan ja nopean operoinnin.

Terminaalillamme on vaakauspalvelu joka mahdollistaa ajoneuvoyhdistelmän punnitsemisen katoksessa.

Ammattitaitoinen ja sitoutunut henkilöstömme takaa turvallisen, laadukkaan ja ympäristöystävällisen toiminnan.

Selkeä vahtuutemme on että pystymme vastaamaan muutoksiin nopeasti sekä etsimään ratkaisuja että kehittämään nykyistä toimintaamme yhdessä asiakkaan kanssa.

Heikki Hemminki

Terminaalipäällikkö

Puh.: +358 401971698

heikki.hemminki@bblogistics.fi

Hamina päivystys
Puh.: +358 403557111

hamina@bblogistics.fi