käyttöehdot – bb logistics oy

 

 • Käyttöehdot

Käyttämällä BB Logistics Oy:n verkkosivustoa (jäljempänä ”sivusto”) sitoudut noudattamaan näitä käyttöehtoja. Jos et hyväksy näitä käyttöehtoja, kehotamme sinua ystävällisesti pidättäytymään sivuston käytöstä.

 • Palvelun kuvaus

BB Logistics Oy tuottaa ja ylläpitää sivustoaan ja sen käyttöehtoja.

Käyttäjänä sitoudut käyttämään BB Logistics Oy:n sivustoa näiden käyttöehtojen, lain ja yleisesti asianmukaisen käytön mukaisesti. Sivuston käyttäminen on maksutonta.

Kaikki sivustoilla näkyvät tiedot on tarkoitettu vain informatiivisiin tarkoituksiin, eikä niitä tule tulkita lakisääteisiksi, kaupallisiksi tai muiksi neuvoiksi. BB Logistics Oy ei vastaa sivustolla esitettyjen tietojen sopivuudesta käyttäjän tarkoituksiin.

 • rajoitettu käyttöoikeus

BB Logistics Oy:n sivusto sisältää BB Logistics Oy:n omistamaa tai sille lisensoitua tekijänoikeudellisesti suojattua aineistoa ja niitä suojaavat sovellettavat lait. Kaikki oikeudet, joita ei nimenomaisesti myönnetä näissä käyttöehdoissa, pidätetään. Sivuston sisällön tai sen osan kopioiminen, siirtäminen, jakelu tai tallentaminen missä muodossa tahansa on kiellettyä ilman BB Logistics Oy:n etukäteistä kirjallista suostumusta, näissä käyttöehdoissa mainittuja poikkeuksia lukuun ottamatta.

Sivuston ja sen sisältämien tietojen käyttö yksityiseen, ei kaupalliseen tarkoitukseen, on sallittua. Lehdistötiedotteiden ja muiden julkiseksi tarkoitettujen asiakirjojen käyttö julkiseen tiedonvälitykseen on sallittu sillä edellytyksellä, että tiedon lähde mainitaan sitä käytettäessä. Tietojen sisältöä ei saa muuttaa tai tietoja käyttää tavalla, joka saattaa vahingoittaa BB Logistics Oy:n mainetta. Sivuston sisältämiin yksittäisiin asiakirjoihin voi liittyä erillisiä käyttöehtoja, jolloin näihin asiakirjoihin sovelletaan lisäksi tällaisia erityisiä ehtoja.

 • tekijänoikeudet ja tavaramerkit

Ellei toisin ilmoiteta, kaikki sivustolla esiintyvät nimet, logot ja tavaramerkit kuuluvat BB Logistics Oy:lle tai sen tytäryhtiöille. BB Logistics Oy:n tavaramerkkejä saa käyttää vain, jos nämä käyttöehdot nimenomaisesti sallivat käytön ja silloinkin vain näissä käyttöehdoissa mainituin ehdoin sekä BB Logistics Oy:n etukäteen antamalla kirjallisella suostumuksella. Muut mainitut tuotteet tai nimet voivat olla haltijoidensa tavaramerkkejä tai -nimiä, joita BB Logistics Oy käyttää niiden omistajiensa hyväksi.

Ellei toisin ilmoiteta, myös kaikki tällä sivustolla oleva materiaali, kuten tekstit, grafiikka, tunnukset, kuvakkeet, kuvat, piirustukset ja ohjelmistot kuuluvat BB Logistics Oy:lle. Sivuston sisältö on kansainvälisen tekijänoikeuslain suojaamaa. Tämän aineiston luvaton käyttö, muuttaminen tai jakelu voi rikkoa tekijänoikeuksia, tavaramerkkioikeuksia tai muita vastaavia oikeuksia.

 • vastuu vahingoista

BB Logistics Oy sitoutuu ylläpitämään sivustoa parhaalla mahdollisella tavalla.

Tämä sivusto ja sen sisältö on BB Logistics Oy:n sivuston käyttäjille tarjoama palvelu. Sivusto toimitetaan “sellaisena kuin se on saatavilla”. BB Logistics Oy ei takaa sitä, että sivustoa voidaan käyttää keskeytyksettä tai virheettömästi. BB Logistics Oy pidättää itsellään oikeuden tehdä sivustolle muutoksia tai rajoittaa niille pääsyä milloin tahansa.

BB Logistics Oy ei anna mitään takuuta sivuston saatavuudesta, virheettömyydestä, luotettavuudesta tai sisällöstä eikä sisällön soveltumisesta kaupankäynnin kohteeksi tai johonkin tiettyyn tarkoitukseen. BB Logistics Oy ei ole vastuussa mistään sivustolla tarjoamansa palvelun tai sen keskeytymisen aiheuttamista suorista, epäsuorista, satunnaisista, erityisistä tai välillisistä vahingoista, liikevoiton menetyksistä tai liiketoiminnan keskeytyksestä, vaikka tällaisen vahingon mahdollisuudesta olisi ilmoitettu BB Logistics Oy:lle. BB Logistics Oy ei takaa, että sivustolla tai sen välittävällä palvelimella ei ole viruksia tai muita haitallisia komponentteja. BB Logistics Oy ei anna takuuta siitä, että kaikki sivustolla olevat tiedot, kuten tekstit, kuvat tai hyperlinkit ovat saatavilla, oikeita sisällöltään tai mittakaavan suhteen taikka täydellisiä.

BB Logistics Oy:n vastuu vahingosta on enintään Suomen lain ja sen pakottavien säännösten mukainen.

 • Kolmansien osapuolten materiaali

BB Logistics Oy:n sivustolla voi olla linkkejä kolmansien osapuolien omistamille tai ylläpitämille sivustoille. Siirtyessäsi tällaiselle linkitetylle sivustolle hyväksyt, ettei kyseiset sivustot ole BB Logistics Oy:n hallinnassa, eikä BB Logistics Oy:llä ole mahdollisuuksia vaikuttaa kyseisellä sivustolla luotuun tai julkaistuun aineiston sisältöön. BB Logistics Oy ei ole vastuussa mistään kolmannen osapuolen sivustojen sisältämistä aineistoista. BB Logistics Oy:hyn nähden ulkopuolisen, kolmannen osapuolen linkin sisältyminen BB Logistics Oy:n sivuille ei viittaa siihen, että BB Logistics Oy kannattaisi, mainostaisi tai promovoisi kyseistä sivustoa tai sillä mainittua tuotetta taikka palvelua.

 • BB Logistics Oy:lle toimitetut tiedot ja materiaalit

Sivuston käyttäjänä vakuutat ja vastaat siitä, ettet lähetä sivustollemme mitään lain vastaista tai epäasiallista aineistoa. Lähettämällä sivustollemme aineistoa annat BB Logistics Oy:lle rajoittamattoman oikeuden käyttää sitä maksutta ja ilman velvoitteita käyttäjää / lähettäjää kohtaan. Aineiston toimittanut käyttäjä on korvausvelvollinen, jos kolmas osapuoli esittää BB Logistics Oy:lle vaatimuksia toimitetun aineiston johdosta. Aineiston toimittaneen tulee kaikin kohtuullisin keinoin varmistua siitä, että lähetetty aineisto ei sisällä viruksia tai ole muulla tavoin vahingollista.

 • sovellettava laki ja riidan ratkaisu

Sivuston käyttämiseen ja näihin käyttöehtoihin sovelletaan Suomen lakia. Näihin käyttöehtoihin liittyvät riidat ratkaistaan Helsingin käräjäoikeudessa Suomen lain mukaisesti.

 

 

 • käyttöehtojen muuttaminen

Nämä käyttöehdot ovat voimassa käyttöehdoissa mainitusta päiväyksestä alkaen ja ne ovat voimassa toistaiseksi. BB Logistics Oy:llä on oikeus muuttaa käyttöehtoja. Päivitykset ja uudet käyttöehdot tulevat voimaan, kun ne julkaistaan tällä sivustolla.

 

privacy policy – bb logistics oy

 

 • general

This Privacy Policy is an information document applicable to the data subject of customer and marketing register of BB Logistics Oy (hereinafter also the “Controller”). This Privacy Policy describes the personal data collected by the Controller and its processing when you visit the Controller’s website or use the Controller’s services through it. In this Privacy Policy the term “personal data” means any information that is capable of identifying you as an individual either submitted by you when using our Services and/or obtained through alternative channels.

 • Controller

BB Logistics Oy

Business ID: 0856916-2

Kalasatamantie 30, 64260 Kaskinen

 • contact person for GDPR related matters

Rauno Tamm

rauno.tamm@bblogistics.fi

 1. +358 (0) 40 362 3670
 • name of the registrer

BB Logistics Oy’s customer and marketing register.

 • Purpose and legal basis for processing

Personal data is processed on the basis of a contractual customer relationship, a legitimate interest, a data subject’s consent, a legal obligation or any other material connection.

Registered personal data is processed for the management, maintenance, development, analysis and statistics of customer relationships related to the Controller’s services, as well as for the production, provision and development of services.

The information contained in the register may be used for communication, advertising, marketing and direct marketing between the Controller and the data subject to the extent permitted by law. The data subject has the right at any time to prohibit direct marketing to him.

Personal data is also processed in order to fulfill storage, reporting and inquiry obligations based on law and official regulations and instructions. The Controller also collects information to identify the customer and prevent misuse.

The Controller does not use personal data for automated decision-making or profiling.

 • information content of the register

The register consists of registers maintained by means of IT systems as well as manually maintained document archives.

The register can be stored as data related to the data subject

 • basic data of the data subject, such as name, personal identity number, postal address, e-mail address, telephone number, language used and nationality
 • name, postal address, e-mail address, telephone number, language used and nationality of the contact person
 • name of the employing company, name of the branch, business ID, postal address, VAT number
 • information related to the customer relationship or other material connection based on the agreement and information on the use of the services, as well as e.g. more detailed electricity usage data, electricity connection data, location information
 • billing information
 • information on communication related to customer service situations.

Data is collected only on a purpose limited basis and the amount of data collected is minimised.

 • regular sources of information

As a rule, personal data concerning the data subject are collected and updated only with the help of data obtained from the data subject himself and with documents and documents related to the management of the customer relationship. Personal data may also be collected and updated from the Controller’s partners, contacts with the Controller’s company personnel by telephone, e-mail, letter, marketing events or events, mailing list registration and various public registers, such as public and private registers.

 • regular transfers of personal data

Information from the register will be disclosed to third parties only in exceptional cases.

As a general rule, the Controller does not disclose information from its register to principals or other third parties represented in Finland, the EU or outside it unless it is necessary for the purposes of the register or the technical implementation of data processing. The acquisition and use of some of the Controller’s products or services may require the disclosure of information to a third party, in which case the information may be disclosed to the extent necessary for the performance of the service. After the end of the material connection, the data may be transferred to the Controller’s direct marketing register in the manner permitted by law, unless the data subject has prohibited the use of his data for direct marketing.

Information from the register is disclosed only with the consent of the customer or when the disclosure of the information is specifically provided for, for example, to tax, enforcement, police or social authorities. The registered person is always informed about the request for information about personal data if the law allows it.

 • Transfer of personal data outside the eu or the european economic area

Personal data will not be disclosed or transferred from the register outside the EU or the European Economic Area unless it is necessary for the implementation of a customer or other business-related service.

 • Principles of protection of the register

The electronically processed information contained in the register is protected by firewalls, passwords and other technical means generally accepted in the security industry. Databases and their backups are located in locked and controlled spaces to which access is restricted. Other physical document archives are located in premises that are blocked from unauthorized access.

Only identified employees of the Controller and, on its behalf and on behalf of IT support staff, have practical access to the information contained in the register with a right of access granted by the Controller. Access to the register requires a personal password issued by the administrator and is monitored. Access to IT support is granted on a case-by-case basis.

 • your rights

The data subject has the following rights

 • request access to your personal data
 • request correction of incorrect or incomplete data
 • request erasure
 • limitation of processing of personal data
 • object to processing based on BB Logistics Oy’s legitimate interest
 • data portability.

Requests for the exercise of the data subject’s rights must be made by contacting the Controller. The Controller may request that the data subject’s request be specified in writing and that the data subject’s identity be verified before the request is processed. If the Controller has right or obligation to process personal data arising from legislation, the Controller may refuse the request.

 • updates

BB Logistics Oy is constantly developing its business and therefore reserves the right to change this description. The changes may also be based on changes in legislation and will be published on this site.

EVÄSTEKÄYTÄNTÖ – bb logistics oy

 

                      Yleistä

Tämän evästekäytännön tarkoitus on tarjota sinulle tarvittavat tiedot BB Logistics Oy:n evästeiden käytöstä ja evästeiden tallentamisesta laitteellesi käyttäessäsi BB Logistics Oy:n verkkosivustoa (jäljempänä ”sivusto”). Tämän avulla voit valita, haluatko ottaa evästeet käyttöön laitteellasi vai et. BB Logistics Oy käyttää evästeitä parantaakseen sivuston toimivuutta, valvoaksemme ja analysoidaksemme sitä, kuinka vierailijamme käyttävät sivustoamme ja analysoidaksemme, kuinka tehokkaita kampanjamme ovat.

Tämä evästekäytäntö on erottamaton osa tämän BB Logistics Oy:n Tietosuojasuojaselostetta.

MITÄ EVÄSTEET OVAT?

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka vierailemasi verkkosivustot sijoittavat tietokoneellesi (tai puhelimeesi tai muuhun laitteeseen). Sovellettavan lain mukaan evästeitä saa tallentaa tai käyttää laitteessasi vain sinun suostumuksellasi. Poikkeuksena tähän ovat evästeet, jotka ovat ehdottoman välttämättömiä verkkosivun palvelujen tarjoamiseksi.

                      MINKÄLAISIA EVÄSTEITÄ KÄYTÄMME?

Tämä sivusto käyttää kolmannen osapuolen ohjelmistoa kootakseen raportteja vierailijoiden käytöstä. Käytämme evästeitä personoidaksemme sisältöä, tarjotaksemme sosiaalisen median ominaisuuksia sekä analysoidaksemme liikennettä sivustollamme. Lisäksi saatamme jakaa tietoa sivuston käytöstäsi sosiaalisen median kumppaneidemme, mainoskumppaneidemme ja analytiikkakumppaneidemme kanssa, jotka saattavat yhdistää sitä muihin tietoihin, joita sinä olet antanut heille tai he ovat keränneet toiminnastasi käyttäessäsi heidän palveluitaan.

Valitsemalla “Ok” evästeilmoitukseen annat suostumuksesi BB Logistics Oy:lle sijoittaa ja/tai lukea evästeitä sivustolta, jolla vierailet. BB Logistics Oy käyttää useita erityyppisiä evästeitä. Osa evästeistä on istuntoevästeitä, jotka ovat väliaikaisia ja sallivat meidän yhdistää toimintojasi selainistunnon aikana. Istuntoevästeet poistetaan, kun suljet selaimen. Muut evästeet ovat pysyviä evästeitä, jotka säilyvät laitteessasi evästeessä määritellyn ajan.

                      EVÄSTEET JA HENKILÖKOHTAISET TIEDOT

Henkilökohtaiset tiedot, jotka BB Logistics Oy säilyttää sinusta, voidaan yhdistää vain istuntoeväsiteistä tallennettuihin ja saatuihin tietoihin. BB Logistics Oy:n Tietosuojaselosteesta löytyy tietoa siitä, kuinka BB Logistics Oy kerää ja käsittelee henkilötietoja.

Jos sinulla on kysyttävää BB Logistics Oy:n evästeiden käytöstä, voit olla yhteydessä osoitteeseen rauno.tamm@bblogistics.fi.

 

COOKIE POLICY – bb logistics oy

 

general

The purpose of this Cookie Policy is to provide you with the necessary information regarding BB Logistics Oy’s use of cookies and the storage of such cookies on your device when you access BB Logistics Oy’s website to enable you to choose whether you wish to enable cookies to be placed on your device or not. BB Logistics Oy use cookies in order to improve the functionality on our website, to monitor and analyze how our visitors use our website and to analyze how efficient our campaigns are.

This Cookie Policy constitutes an inseparable part of the Privacy Policy of this site.

WHAT ARE COOKIES?

Cookies are small text files that are placed on your computer (or telephone or other device) by websites that you visit. According to applicable law, cookies may only be stored or accessed on your equipment with your consent, except for cookies that are strictly necessary in order to provide the services on our website.

WHAt types of cookies do we use?

This website uses third-party software to compile reports on visitor usage. We use cookies to personalise content, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media partners, advertising partners and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.

By clicking ‘Ok’ on the cookie banner, you give your consent to BB Logistics Oy to place and/or read cookies from the website you are visiting. BB Logistics Oy uses several different types of cookies. Some of these are session cookies which are temporary and allow us to link your actions during a browser session. Session cookies are erased when you close the browser. Other cookies are persistent cookies which remain on your device for the period of time specified in the cookie.

cookies and personal information

Personal information that BB Logistics Oy stores about you may be linked to the information stored in and obtained only from session cookies. BB Logistics Oy’s Privacy Policy contains details of BB Logistics Oy’s collection and processing of personal data.

If you have any questions regarding BB Logistics Oy’s use of cookies, please contact rauno.tamm@bblogistics.fi.

BB logistics oy:n ohjeistus rekisteröidyn oikeuksien täyttämiseksi

 

Rekisteröidyllä on oikeus käyttää henkilökohtaisia tietosuojaoikeuksiaan. Rekisteröidyn on hyödynnettävä oikeuksiaan kirjallisella pyynnöllä, joka on allekirjoitettu. Rekisteröidyn on käytettävä oikeuttaan henkilökohtaisesti ja oikeuksiaan käyttävän henkilöllisyyden varmistamiseksi on pyydettävä esittämään esim. passia tai ajokorttia näytettäväksi. Ilman riittävää varmistumista henkilöllisyydestä ei henkilölle tule antaa pyydettyjä henkilötietoja.

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa, käsitelläänkö häntä koskevia henkilötietoja. Rekisteröidylle, kuten asiakkaalle, tulee aina pystyä antamaan jäljennös käsiteltävistä henkilötiedoista. Tietojen antamisesta voi kieltäytyä, mikäli pyyntö on selkeästi perusteeton tai kohtuuton tai kohdistuu salassapito- ja vaitiolovelvollisuuden piirissä olevaan tietoon. Tällaista voi olla esim. vastapuolen tarkastuspyyntö.

Tietopyyntöön tulee vastata kuukauden kuluessa pyynnöstä, ellei ole perusteita sille, että vastausta ei pystytä antamaan määräajassa. Tietopyynnöstä ei saa lähtökohtaisesti pyytää maksua. Kohtuuttomasta ja suurta selvitystyötä vaativasta tietopyynnöstä BB Logistics Oy voi vaatia tietopyynnöstä syntyviin kuluja perustuvaa suoritusta tehdystä työstä.

TERMS OF SERVICE – bb logistics oy

 

 • terms and conditions in use

By accessing BB Logistics Oy’s World Wide Web pages you agree to the following terms and conditions. If you do not agree to the following terms, please notice that you are not allowed to use the site.

 • Description of the web service

This web service (hereinafter also “Service”) is produced and maintained by BB Logistics Oy. BB Logistics Oy’s Service consists of pages containing information.

The user undertakes to use BB Logistics Oy’s Service in compliance with these Terms of Service, the law and generally appropriate usage. The Service is free of charge.

All the information appearing in the Service is intended for informative purposes only and should not be conceived as advice of a legal, commercial or any other nature. BB Logistics Oy assumes no responsibility for the suitability of the information presented in the Service for the user’s purposes or for the results of any action taken on the basis of this information.

 • Limited access rights

The contents of BB Logistics Oy’s  pages contain copyrighted materials owned by, or licensed to BB Logistics Oy’s or its affiliates and are protected by applicable laws. Any rights not expressly granted herein are reserved. Reproduction, transfer, distribution or storage of part or all of the contents in any form without the prior written permission of BB Logistics Oy is prohibited except in accordance with the following terms.

The use of this site and the content therein, is permitted to private, non-commercial use. The use of press releases and other documents classified as public is permitted in public communications if the source for the information has been stated. The content of the information may not be modified and the information should be used in a way that does not harm the reputation of BB Logistics Oy. Individual documents appearing in this site may be subject to additional terms indicated in those documents.

 • copyright notice and trademarks

Unless stated otherwise all names, logos and trademarks appearing on this site belong to BB Logistics Oy and/or its subsidiaries (hereafter also “BB Logistics Oy”). Trademarks of BB Logistics Oy may only be used if specifically stated by this legal notice, and even then, only under the conditions stated in these terms, or with specific prior written consent of BB Logistics Oy. Other product and company names used herein, may be trademarks or trade names of their respective owners, and are used by BB Logistics Oy for the benefit of those owners.

Unless stated otherwise all the material included in this site, such as text, graphics, logos, icons, images, drawings and software belong to BB Logistics Oy. Those contents are protected by international copyright law. Unauthorized use, modification or distribution of material contained herein may violate copyright rights, trademark rights or other legal protection rights.

 • maintenance of the service and liability for damages

BB Logistics Oy undertakes to maintain the correctness and high quality of the information presented in the web service as much as possible.

This site and the content therein are provided to users by BB Logistics Oy as a service only. This site is provided ”as is”. BB Logistics Oy does not guarantee this site to be available without interruptions or errors. BB Logistics Oy retains the rights to modify the contents on this site or withdraw or limit access to it at any given time, without further notice.

BB Logistics Oy shall not be responsible for continuous availability of the Service, and does not guarantee that the Service will always function without interruptions or faults. BB logistics Oy shall not be liable to any party for any damages, caused by or allegedly caused by the use of information on this site or information being unavailable for use, including but not limited to indirect and consequential damages, such as lost sales, lost profits, business interruption or lost data, even if BB Logistics Oy has been advised of the possibility of such damages. BB Logistics Oy does not guarantee that neither this site nor the server that makes it available is warranted to be entirely free of viruses or other harmful components.

Furthermore, although reasonable care has been taken to ensure it, BB Logistics Oy does not guarantee, that any information on this site, such as but not limited to text, image or hyperlink, is accessible, correct in terms of contents and scale or complete.

Some jurisdictions do not allow exclusion of certain warranties or limitations of liability, so the limitations or exclusions mentioned in these terms of use may not apply to you. The liability of BB Logistics Oy shall in such cases be limited to the greatest extent permitted by law.

 • material produced by third parties

BB Logistics Oy is not responsible for the contents or functionality of other web services accessible through BB Logistics Oy’s Service. By proceeding to a web site linked with BB Logistics Oy’s Service, the user accepts that the said site is not under the control of BB Logistics Oy and that it is not possible for BB Logistics Oy to influence their contents. The existence of a link to a web site outside BB Logistics Oy’s Service does not imply that BB Logistics Oy endorses that site or the services offered there in any way.

 • Submitted information and material

You are required to covenant that you will not submit any unlawful or inappropriate materials to us. By submitting any material, you will grant us an unlimited right to use such material without compensation and without any accountability towards you. You agree not to take actions against BB Logistics Oy in relation to the submitted material and you agree to indemnify BB Logistics Oy if any party takes action against BB Logistics Oy in relation to the submitted material. You shall use your reasonable efforts to ensure that such material is free of viruses and other harmful characteristics or other contaminating or destructive features.

 • Law to be applied

Finnish Law shall be applied in the use of the Service and interpretation of these Terms of Service. Any disputes concerning these terms and conditions shall be settled at Helsinki District Court in compliance with the Finnish Law.

 • Updating this terms of service

These Terms of Service enter into force at the time of updating (shown at the top of the document) and shall remain in force until further notice. BB Logistics Oy is entitled to modify the Terms of Service, and the new Terms of Service shall enter into force at the time of their publication in the Service.