Henkilöstö.

Henkilöstö on yrityksen tärkein voimavara.  Haluamme pitää huolen siitä että työntekijöillämme on hyvä olla töissä, kaikki edellytykset tehdä töitä joka päivä parhaalla tavalla. Lisäksi jatkuva koulutus työntekijöillemme on toimintamme perusedellytys.
Pätevyys ja osaaminen varmistetaan riittävällä koulutuksella, sekä osaamista ylläpidetään kokoajan. Koko henkilökuntamme on sitoutunut noudattamaan laatupolitiikkaamme sekä arvojamme, jotka ovat turvallisuus, palvelun laatu ja tehokkuus. Lisäksi haluamme pitää yhteydet organisaation sisällä helppoina.

Turvallisuus.

Meille ihmisistä ja  ympäristöstä välittäminen on tärkeää. Meille työturvallisuus on tapa tehdä töitä. Se on meidän asia mistä emme halua tinkiä yhtään. Työturvallisuuskulttuurimme perustuu jatkuvaan kehittämiseen ja pyrimme kokoajan parantamaan toimintatapoja ja kannustamme työntekijöitämme ottamaan vastuuta omasta, kuin myös työkaverin turvallisista työskentytavoista. Vaikka vaihtelevat ja haastavat sääolosuhteet kasvattavat riskejä, työturvallisuus luo laadukkaan ja tehokkaan pohjan työskentelylle. Olemme sitoutuneet toimimaan turvallisesti ja vastuullisesti ja toiminnastamme  on laadittu sekä sertifioitu ISO9001, ISO45001, EFISC-GTP . Erilaisten Standardien avulla olemme pystyneet arvioimaan paremmin meidän kehitystarpeet ja olemme näin myös päässeet lähemmäksi tavoitteitamme.  Kuitenkin kaiken tämän ohella otamme huomioon työn laadun, aikataulusta tinkimättä.

 

Vastuullisuus.

Tahtotilamme on, että voimme huomioida kaikessa toiminnassamme tulevaisuutta niin että valintamme, tavoitteemme ja tehokkuutemme kantavat pitkälle. Haluamme toimia vastuullisesti ympäristöön vaikuttavissa asioissa.

Meille töihin?

Meillä on toimintaa, asiakkaita sekä tiimit työskentelee ympäri suomea. Tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuden sekä viihtyä että voida hyvin kannustavassa ja kiinnostavassa työympäristössä. Tarjoamme työntekijöillemme laajat perehdytykset työntekemisen tueksi.

Haemme välillä innokkaita, palveluhenkisiä ja kehityshaluisia työtekijöitä tiimiimme

Juuri nyt meillä ei ole auki vapaita työpaikkkoja, mutta mikäli kiinnostuksesi heräsi voit laittaa yhteydenottopyyntöä meille Täältä.