Henkilöstö.

Henkilöstö on yrityksen tärkein voimavara.  Haluamme pitää huolen siitä, että työntekijöillämme on hyvä olla töissä ja kaikki edellytykset tehdä töitä joka päivä parhaalla tavalla. Lisäksi jatkuva koulutus työntekijöillemme on toimintamme perusedellytys.
Pätevyys ja osaaminen varmistetaan riittävällä koulutuksella, sekä osaamista ylläpidetään koko ajan. Koko henkilökuntamme on sitoutunut noudattamaan laatupolitiikkaamme sekä arvojamme, jotka ovat turvallisuus, palvelun laatu ja tehokkuus. Lisäksi haluamme pitää yhteydet organisaation sisällä helppoina.

Turvallisuus.

Meille ihmisistä ja  ympäristöstä välittäminen on tärkeää. Meille työturvallisuus on tapa tehdä töitä. Se on asia, mistä emme halua tinkiä yhtään. Työturvallisuuskulttuurimme perustuu jatkuvaan kehittämiseen ja pyrimme koko ajan parantamaan toimintatapojamme. Kannustamme työntekijöitämme ottamaan vastuuta omasta, kuin myös työkaverin turvallisista työskentelytavoista. Vaikka vaihtelevat ja haastavat sääolosuhteet kasvattavat riskejä, työturvallisuus luo laadukkaan ja tehokkaan pohjan työskentelylle. Olemme sitoutuneet toimimaan turvallisesti ja vastuullisesti ja toiminnastamme  on laadittu sekä sertifioitu ISO9001, ISO45001 ja EFISC-GTP . Erilaisten standardien avulla olemme pystyneet arvioimaan paremmin kehitystarpeemme ja olemme näin myös päässeet lähemmäksi tavoitteitamme.

Vastuullisuus.

Tahtotilamme on, että voimme huomioida kaikessa toiminnassamme tulevaisuutta niin, että valintamme, tavoitteemme ja tehokkuutemme kantavat pitkälle. Haluamme toimia vastuullisesti ympäristöön vaikuttavissa asioissa.

Meille töihin?

BB Logisticsilla on toimintaa ympäri Suomea. Tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuden viihtyä ja voida hyvin kannustavassa ja kiinnostavassa työympäristössä. Tarjoamme työntekijöillemme laajan perehdytyksen työskentelyn tueksi.

Haemme usein innokkaita, palveluhenkisiä ja kehityshaluisia työntekijöitä tiimiimme.

Juuri nyt meillä ei ole auki vapaita työpaikkoja, mutta mikäli kiinnostuksesi heräsi, ota yhteyttä täältä.