Satamavarastoinnit

Tarjoamme kokonaisvaltaisesti logistiikkapalvelun toimittajalta loppuasiakkaalle. Varastotilaa on bulk- sekä kappaletavaralle.

Useimmilla terminaaleillamme pystytään käsittelemään tuotteita katetussa varastossa. Lisäksi Haminassa ja Kaskisissa junanvaunuja voidaan purkaa katetussa tilassa, sekä Haminassa varaston yhteydessä meillä on purkumonttu hoppervaunujen purkuun. Tämä takaa tehokkaan operoinnin bulk-tuotteille.

Meillä onnistuu pakkaaminen pienempiin toimitusyksiköihin asiakkaan vaatimusten mukaan.

Varastointitilat sijaitsevat aina laiturin läheisyydessä, mikä takaa tehokkaan ja nopean operoinnin. Kaikilla terminaaleilla on myös vaakauspalvelu.

Laivojen purku- ja lastaustyöt

Toimimme viidessä suomalaisessa satamassa palvellen mm. bioenergian tuottajia ja käyttäjiä sekä elintarvike-, rehu-, paperi-, rakennus-, kemian-, ja metalliteollisuutta monipuolisesti.     Toimipisteiden sijainti eri puolilla rannikkoa mahdollistaa sen, että asiakkaalle löydetään logistisesti järkevä ratkaisu – oli kyseessä sitten varastointi tai kuljetus.

Räätälöimme kunkin asiakkaan tarpeisiin sopivat palvelut ja aikataulut. Toimintamme on tehokasta ja joustavaa ja henkilökuntamme on hyvin ammattitaitoinen.

 

Kontitus ja tuotteiden säkitys

Tarjoamme asiakkaillemme bulk-tavaran kontitusta. Lisäksi meillä on valmius ja mahdollisuus suunnitella ja toteuttaa yhteistyössä asiakkaidemme kanssa kontteja, jotka sopivat kunkin tavaran kuljetukseen. Voimme pakata suurempia tuote-eriä pienempiin eriin toimitettavaksi eteenpäin.

Autovaakauspalvelu

Tarjoamme vaakauspalvelua jokaisella terminaalillamme kaikille, koko satama-alueelle saapuvalle ja lähtevälle liikenteelle.

Meillä on asfaltoidut, siistit alueet.

Kysy tarjousta täältä