Haminan terminaali sijaitsee Haminan satamassa josta on hyvät yhteydet kaikkiin Euroopan satamiin. Tämä tarjoaa erinomaisen ja edullisen reitin biomateriaalille ja muille bulk-tuotteille idästä länteen.

Terminaalimme mahdollistaa kaikkien kuljetusmuotojen operoinnin. Tarjoamme kokonaisvaltaisesti logistiikkapalvelun toimittajalta loppuasiakkaalle.

Varastotilaa on bulk- sekä kappaletavaralle.   Junanvaunuja pystytään käsittelemään katetussa varastossa, missä voidaan vastaanottaa ja purkaa 12 junavaunua kerrallaan. Varaston yhteydessä meillä on purkumonttu hoppervaunujen purkuun. Tämä takaa tehokkaan operoinnin bulk-tuotteille.

Meillä onnistuu pakkaaminen pienempiin toimitusyksiköihin asiakkaan vaatimusten mukaan.

Haminan varastointikapasiteetti on huomattava, jota voidaan muokata asiakkaan tarpeiden mukaan. Tasovarastotilaa on yhteensä 40 000 m², noin 100 000 tonnin kertavarastointiin. Varastointitilat sijaitsevat aivan laiturin läheisyydessä mikä takaa tehokkaan ja nopean operoinnin.

Terminaalillamme on vaakauspalvelu joka mahdollistaa ajoneuvoyhdistelmän punnitsemisen katoksessa.

Ammattitaitoinen ja sitoutunut henkilöstömme takaa turvallisen, laadukkaan ja ympäristöystävällisen toiminnan.

Selkeä vahvuutemme on, että pystymme vastaamaan muutoksiin nopeasti sekä etsimään ratkaisuja että kehittämään nykyistä toimintaamme yhdessä asiakkaan kanssa.

Näin löydät meidät

Heikki Hemminki

”Työskentelen Terminaalipäällikkönä Haminassa.

Työni on pääosin operatiivisen toiminnan suunnittelua ja organisointia. Joka päivä on erilainen. Päivät sisältävät mm. yhteistyötä asiakkaiden kanssa, resurssien suunnittelua sekä tulevien projektien kuten laivauksien valmistelua.

Meillä Haminassa työskentelee noin kolmenkymmenen hengen porukka, mutta miehitys vaihtelee aina työtilanteen mukaan. ”

Haminassa meillä on tällä hetkellä paljon meneillään.