Hamina ligger i Hamina hamn med goda förbindelser till alla europeiska hamnar. Detta ger en utmärkt och billig väg för biomaterial och andra bulkprodukter från öst till väst.

Vår terminal möjliggör användning av alla transportslag. Vi erbjuder en heltäckande logistiktjänst från leverantör till slutkund.

Det finns lagringsutrymme för bulk och allmän last. Tågvagnarna kan hanteras i ett täckt lager, där 12 vagnar kan tas emot och lossas åt gången. I lagret har vi ett lossningsskjul för lossning av behållarvagnar. Detta säkerställer effektiv drift för bulkprodukter.

Vi kan packa i mindre leveransenheter enligt kundens önskemål.

Hamina har stor lagringskapacitet som kan anpassas efter kundens behov. Det finns totalt 40 000 m² plan lagringsyta, för cirka 100 000 ton bulklagring. Lagringsanläggningarna ligger precis intill kajen, vilket säkerställer effektiv och snabb drift.

Vår terminal har en vägningstjänst som gör att du kan väga din fordonskombination under skärmtaket.

Vår professionella och engagerade personal säkerställer en säker, högkvalitativ och miljövänlig verksamhet.

Vår tydliga styrka är vår förmåga att snabbt reagera på förändringar, både för att hitta lösningar och för att utveckla vår nuvarande verksamhet tillsammans med våra kunder.

Hur du hittar oss

Heikki Hemminki

”Jag arbetar som terminalchef i Hamina.

Mitt arbete handlar främst om att planera och organisera operativa aktiviteter. Varje dag är annorlunda. Dagarna går ut på att arbeta med kunder, planera resurser och förbereda för framtida projekt som t.ex. skeppning.

Vi har ett team på cirka trettio personer som arbetar i Hamina, men bemanningen varierar alltid beroende på arbetssituationen. ”

I Hamina har vi mycket på gång just nu.