Olemme aloittaneet tuulivoimakomponenttien käsittelyt. Aloitimme keväällä 2022 satamalogistiikka operoinnin Kemin satamassa Pohjois-Suomeen rakentuvaan tuulipuistoon.  

Asiantuntijamme suunnittelevat ahtaus- ja varastointitoiminnot tuottaaksemme komponenteille mahdollisimman tehokkaan varastoinnin. Suunnittelemme lastinkäsittelyn tarkkaan etukäteen ja eri skenaarioiden osalta. Tavoittelemme mahdollisimman vähän käsittelyjä ja siirrettyjä metrejä. Huolehdimme, että tieto kumppaneidemme kanssa kulkee saumattomasti, jotta komponentit siirtyvät ilman kitkaa päämääräänsä. Otamme ennakkoluulottomasti hoitaaksemme kaikki pyynnöt projekteihin liittyen. Olemme luotettava projektikumppani.

Projekteissa olemme lähellä asiakasta ja pyrimme keksimään keinot mahdottomiinkin ongelmiin. Pyrimme toteuttamaan palveluja myös tilatun lisäksi. Teemme kaikkemme, ettemme joudu kieltäytymään.

Kalustoa ylläpidämme ajatellen, että tuoreus ja vahvuus tuovat turvallisuutta. Panostamme mielellämme kriittisiin pisteisiin, silti varautuen myös vaihtoehtoihin. 

Henkilöstömme on meille enemmän kuin resurssi. Rekrytoinnin sijaan rakennamme joukkuetta. Hyvä ilmapiiri takaa tehokkaan ja työstä innostuneen otteen. Annamme varsinaisen työn tekijöiden ideoida ja kehittää tekemäänsä. Näin löydämme innovatiivisia tapoja toimia, siitä pidämme.

Palvelemalla asiakkaita joustavalla ja innovatiivisella asenteella, jolla olemme rakentaneet BB Logisticsin kokemusta muiden lastien kanssa, tuotamme palvelulle ensiluokkaisen laatutason.