Meille tärkein asia on työntekijä. jokaisen onnistumisen takana on ammattitaitoinen ihminen.

Toimintamme lähtökohtana on tehokkaiden logistiikkapalveluiden tarjoaminen asiakaslähtöisesti. Palvelupakettimme perustan muodostaa satamassa tapahtuva materiaalinkäsittely, kuten autojen, junien ja laivojen purkaminen sekä lastaaminen, varastointipalvelut, kuljetuspalvelut ja asiakkaan tarpeesta räätälöidyt logistiikkaratkaisut. Käsittelemme  toimipisteissämme bulkkia, kappaletavaraa ja  projektilogistiikan tuotteitta, kuten esimerkiksi tuulimyllyjen osia.

Toiminnassamme keskeisessä asemassa on vastuullisuus, mikä kiteytyy jokapäiväiseen tekemiseen turvallisuus-, ympäristö- ja laatunäkökulmana sekä ihmisten arvostamisena.

Yhtiönä haluamme investoida jatkuvasti nykyisiin terminaaleihin ja panostaa henkilöstömme osaamiseen. Ja etsimme jatkuvasti uusia mahdollisuuksia laajentaa toimintaamme myös uusille paikkakunnille palvellaksemme entistä paremmin asiakkaitamme.

Koko henkilökuntamme on sitoutunut noudattamaan laatupolitiikkaamme, sekä arvojamme, jotka ovat turvallisuus, palvelun laatu ja tehokkuus.
Pätevyys ja osaaminen varmistetaan riittävällä koulutuksella.
”Ihmiset ovat ehdottomasti yrityksemme suurin voimavara.”